Da jeg henvendte mig til Hildrum havde jeg haft problemer i ca. 9 måneder med min fod. Mit problem startede da jeg klippede min hæk og dermed overbelastede foden, som nok grundlagde en hælspore. Løbeture langs stranden i sand og brug af behageligt løst fortøj, klip-kap sandaler hjalp ikke, det var snarere med til at gøre det hele værre. I lang tid gjorde det ondt når jeg løb. Min fod og mit underben føltes meget spændt, jeg fik behandlinger hos min fysioterapeut, som hjalp og løsnede op i foden, men skaden blev ved med at være der og gøre ondt. Til sidst stoppede jeg med at løbe fordi min fysioterapeut mente, at jeg kun gjorde det værre. En dag gjorde han mig opmærksom på at han havde læst om en behandling som han mente kunne hjælpe mig og som jeg burde prøve. Den hed Shockwave treatment, som også kaldes for RSWT.

Jeg gik på nettet og fandt Hildrum fysioterapi som også tilbyder RSWT behandlinger. Jeg var lidt forbeholdene overfor om det kunne hjælpe mig, der stod også det kunne være smertefuldt og man kunne blive lokalbedøvet. Jeg læste også artikler som fremhævede at behandlingen virkede med en langt bedre helbredelse uden de ulemper, der var forbundet med traditionel behandling.
  Noget spændt fik jeg første behandling og det gjorde ikke særlig ondt. Efter et par behandlinger kunne jeg mærke en forbedring og efter 7-8 behandlinger er smerten næsten væk. Behandlingerne har medført at smerten har flyttet sig undervejs i foden og nogen behandlinger har givet smerter, mens det stod på, men ikke så det var meget slemt og bedøvelse har jeg slet ikke overvejet. Når det gør ondt er det kortvarigt mens der bliver "skudt" på foden. Behandlingerne tager ikke lang tid – ca. 15 minutter med det hele. Alt i alt er det en effektiv behandling som har hjulpet mig af med en meget øm fod, som jeg også var begyndt at tvivle på nogensinde skulle blive bedre og som stoppede mig fra en meget vigtig del af mit liv – at kunne røre mig.

Ejeren af Hildrum er nordmand og hedder Andreas, han har en medfødt hørefejl, men alligevel går det rigtig fint med at kommunikere, selvom jeg er en der taler hurtigt og kan være svær at forstå. Jeg har følt mig i gode hænder når, jeg er blevet behandlet af ham. Endnu en ting der er vigtig for mig er, at når vi har aftalt en tid, så holder aftalen og det er vigtigt, at jeg som selvstændig virksomhedskonsulent kan planlægge min tid præcist.

Lars Damgaard Knudsen