Før, 25. maj 2007


Efter, 17. juli 2007
Shockwave therapy / RSWT som VIRKER

Jeg er en aktiv kvinde i sin bedste alder, og underviser i bl.a. idræt. I januar 2007 bemærkede jeg, at jeg ikke kunne rotere min højre skulder ved boldkast uden ømhed. Jeg tog på skiferie april 07 og var uheldig at falde ned på selv samme højre skulder, et fald som gjorde meget ondt. Da jeg kom hjem tog jeg på skadestuen i Gentofte, fordi jeg ikke kunne fremføre højre arm over 30 gr uden stærke smerter, fik en løs mitella og skulle holde mig i ro. Det var svært at passe mit arbejde - skrive på tavlen og sove om natten.

Min læge anbefalede fysioterapi og undersøgelse på Bispebjerg Hospital ortopædkirurgisk. Her viste ultralydsskanningen forkalkning af højre skulder på omkring 3 cm og impingement. Bispebjerg anbefalede operation!! Jeg vidste, at Hildrum træningsklinik behandlede skulderforkalkning og ville prøve dette, for at UNDGÅ operation. Bispebjergs reservelæge Claus Hansen støttede og anbefalede meget mit valg, og oplyste, at mange havde fået løst skulderforkalkninger med Shockwave. Efter endt behandling skulle ny skanning vise, om dette skulle have haft positiv virkning hos mig.

Jeg valgte Hildrum træningsklinik fordi jeg vidste, at de behandlede med Shockwave for skuldersmerter/forkalkning og at deres priser er meget billigere end andre med samme metode. Denne behandling har simpelthen bare været det allerbedste.
  Jeg fik 7 behandlinger hos Hildrum træningsklinik, og indrømmer gerne, at de første gjorde rigtig meget nas, men fik en lille bold som jeg kunne sætte neglene i og det hjalp – hver behandling varede max. 10 min. Under hele forløbet har fysioterapeut Andreas Hildrum været super god med råd, støtte og vejledning med øvelser.

Langsomt fik jeg det bedre og bedre, fornemmede klart at Shockwave virkede. Dette blev også tydeligt dokumenteret, da jeg på Bispebjerg fik taget ny skanning og røntgen. Forkalkningen var nu tydeligt fragmenteret og røntgen viste helt normale forhold helt UDEN forkalkninger.

I dag kan jeg sove om natten, passe mit arbejde og nyde at være aktiv igen og har aflyst operation. Så JA... SHOCK WAVE det VIRKER!

STOR TAK til Hildrum træningsklinik

Bente Costa / Østerbro den 5. august 2007